Izvor: Happy BSC
15.07.2022 u 13:10
0

VULIN ODGOVORIO UKRAJINSKOM POSLANIKU: Srbiju niko neće prevaspitavati, a posebno ne sledbenici Pavelića ili Bandere

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin komentarisao je pretnje poslanika Vrhovne rade Ukrajine Alekseja Gončarenka, upućene predsedniku Srbije u kojima se ističe da će se Ukrajina zajedno sa Hrvatima osvetiti Aleksandru Vučiću.

„NEĆE POSTOJATI NIJEDNA NAORUŽANA KRIJUMČARSKA BANDA“: Vulin prisustvovao akciji suzbijanju krivičnih delaC4%8Darska-banda-vulin-prisustvovao-akciji-suzbijanju-krivi%C4%8Dnih-dela?nav=search

– Dobar deo zla u Ukrajini dolazi od onih koji sa Hrvatima dele ideje koje su ih odvele pod Staljingrad. Hrvati Vučiću nikada nisu oprostili što je preživeli unuk ustaške žrtve, a sada vidimo da mu ni njihovi saveznici u parlamentu Ukrajine ne praštaju što nije naškodio Ukrajini, ali i što nije postao deo antiruske histerije. Vučiću iznad svega ne mogu da oproste što vodi samostalnu i srpsku politiku. Srbiju, koju vodi Vučić, niko neće prevaspitavati, a posebno ne sledbenici Pavelića ili Bandere – rekao je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naglasio da zna koliko smeta što Srbija ima na svom čelu slobodnog i hrabrog vođu, a svi Srbi jednog predsednika.

– Isto tako znam i da smo mi Srbi ponosni na Vučića, pa i zato što smo ga sami izabrali. U Srbiji se predsednici biraju na slobodnim izborima, a ne izvikuju se na trgovima, pa ni na Majdanu –  izjavio je Vulin. 

Podsetimo, on je na Telegramu napisao da će se Ukrajina zajedno sa Hrvatskom osvetiti predsedniku Vučiću zbog njegovih izjava o ratu u Ukrajini. 

Gončarenko je nagovestio da Kijev zajedno sa Hrvatskom planira da spreči mogući ulazak Srbije u Evropsku uniju.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter