Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 09:14
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ OSULA PALJBU NA SPS! Tvrdim da Ivica Dačić NEĆE biti premijer!

Zorana Mihajlović gostovala je u jutarnjem programu Happy televizije. Ministarka se osvrnula na izbornu kampanju i rezultate izbora, pa prokomentarisala stavove i želje Ivice Dačića.

Kako je navela, SPS je samo stajao sa strane dok se predsednik Vučić borio za Srbiju. Takođe, jasno je stavila do znanja i poslala čvrstu poruku Dačiću, da se njegove želje neće obistiniti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Stajali su sa strane i zloupotrebljavali osećaj građana vezanih za Rusiju, sa sve SPS-om na čelu. Dok smo se mi borili sa političkim protivnicima, oni su samo stajali sa strane, rekla je.

Mihajlovićeva je prokomentarisala da se sigurno SPS trenutno raduje svojim rezultatima izbora, ali da to nije prava pobeda. Smatrajući da ima puno pravo da bude oštra prema njima, Zorana Mihajlović je prokomentarisala da, kao koalicioni partneri, morali su da budu uz Vučića i SNS, a oni su samo „stajali sa strane i radili ono što je popularno“, a ne u korist građana.

Ja ne znam da li ću ja da budem u Vladi, ali sam potpuno sigurna ko neće biti premijer – neće biti premijer Ivica Dačić, tvrdi Mihajlovićeva. 

Ministarka je rekla da pravo na slavlje ima samo Aleksandar Vučić koji je hrabro vodio kampanju u korist građana Srbije, bez obzira na teška vremena krize u kojoj se trenutno svet nalazi.

Podsetimo, Ivica Dačić lider Socijalističke partije Srbije bio je i nosilac izborne liste “Ivica Dačić – premijer Srbije”. Dačić tokom, a i nakon kampanje, apsolutno ne krije da mu je velika želja da bude sledeći premijer Srbije. Zorana Mihajlović je u uživo programu na Happy televiziji poslala jasnu poruku Dačiću, da se njegove želje neće ostvariti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter