Izvor: Kurir.rs
09.01.2023 u 19:09
0

PRIPADNIK KFORA KOJI JE PRONAĐEN MRTAV NA BREZOVICI BIO IZ POLJSKOG KONTINGENTA: Oglasila se komanda vojne misije na KiM!

Pripadnik Kfora preminuo je nakon što je prema nezvaničnim informacijama doživeo srčani udar na KiM.

Komanda Kfora oprostila se od pripadnika poljskog kontingenta koji je pronađen mrtav na Brezovici.

PRIPADNIK KFORA PRONAĐEN MRTAV: Tužilac pokrenuo istragu

– Teška srca saopštavamo da je juče prirodnom smrću preminuo vojni pripadnik misije Kfor koju predvodi NATO. U ime svih vojnika izražavam iskreno saučešće. Moje srce je sa porodicom i prijateljima poginulog vojnika i sa celim poljskim kontingentom koji je raspoređen na Kosovu. NATO oplakuje gubitak vojnika, a mi smo tu da podržimo njegove najmilije i prijatelje. Njegovi kolege nastavljaju svoju hrabru misiju pod mandatom UN – izjavio je general Anđelo Mikele Ristuća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pripadnik Kfora, podsetimo, preminuo je nakon što je prema nezvaničnim informacijama doživeo srčani udar na KiM.

Portparol policije za region Uroševca Kanun Veselji rekao je za lokalne albanske medije da su pripadnika Kfora pronašli kako leži bez svesti u ski centru na Brezovici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter