Izvor: novosti
21.09.2022 u 09:30
0

ABAZOVIĆ UPERIO PRST U MILA ĐUKANOVIĆA: „Milo štiti kriminalne mreže unutar zemlje“

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović optužio je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića „da štiti kriminalne mreže unutar zemlje“ nakon što je njegova vlada napravila rekordan broj hapšenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 On je ovo izneo u intervjuu za „Vašington eksaminer“, navodeći da je upravo Đukanović podstakao verske i etničke podele koje su dovele do pada njegove vlade u avgustu.

Abazović je pozvao predsednika SAD  DŽoa Bajdena da pomogne ubrzanju ulaska Crne Gore u Evropsku uniju, tvrdeći da bi veći evropski blok mogao bolje da se suprotstavi Rusiji.

Takođe je istakao da bi veća američka podrška u borbi Crne Gore protiv organizovanog kriminala i korupcije, uključujući ciljane sankcije, „snizila temperaturu“ među podeljenim državama zapadnog Balkana i usmerila njihove interese ka Sjedinjenim Državama i Evropi. 

-Regionalni lideri podstiču etničke podele kako bi prikrili svoje korumpirane poslove, rekao je Abazović, uz ocenu da je potrebna podrška NATO-a i SAD u borbi protiv negativnog ruskog uticaja u regionu, uključujući i Crnu Goru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter