Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
16.01.2024 u 10:33
0

BRUTALAN NAPAD NAD MALOLETNIKOM IZ SLAVONSKOG BRODA: Otkriven nasilnik, tukao dete bez razloga (VIDEO)

Utvrđeno je da se radi o 21-godišnjaku nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u počinjenje krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

Hrvatska policija objavila je informacije o premlaćivanju 16-godišnjeg tinejdžera na ulici, u zoni porodičnih kuća u Slavonskom Brodu.

Premlatio ga je napadač u prisustvu još jednog muškarca u noći između 30. i 31. januara 2023. godine. Kako se vidi na snimci s nadzornih kamera, dva muškarca su izašla iz automobila. Žrtva je od siline udarca pala na tlo, a napadač mu je potom zadao još nekoliko udaraca, uglavnom u predelu glave, a potom je opbegao sa saputnikom, dok je dečak ostao da leži na tlu.

Nakon što je priča odjeknula u javnosti, policija je sinoć objavila da je „osoba koju se dovodi u vezu s tučom stavljena pod nadzor policije“.

Kako navode iz PU brodsko-posavske, policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi dana, 31. decembra, u 3:30, započeli s operativnim radom i kriminalističkim istraživanjem u vezi događaja od navedenog dana, kada je oko 00:50, u Slavonskom Brodu, na ulici bez posebnog povoda fizički napadnuta maloletna osoba.

– Budući da se počinilac i oštećeni nisu poznavali, a iz dostavljenog snimka nije bio vidljiv počinitelj niti drugi učesnici događaja, policijski službenici su sproveli složeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su obavili niz razgovora s više osoba i prikupljali i druga saznanja te su dana 15. januara, temeljem prikupljenih informacija, došli do saznanja o počiniocu – navode iz policije.

HOROR U HRVATSKOJ: Bolesnoj majci naplaćivala pranje veša i struje, evo koju je kaznu dobila

Utvrđeno je, dodaju, da se radi o 21-godišnjaku nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u počinjenje krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu danas biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

„Takođe napominjemo da policijska uprava u cilju zaštite maloletnika ne obaveštava javnost o detaljima iz sličnih događaja u kojima su učesnici maloletne osobe kako ne bi došlo do eventualne dodatne viktimizacije istih“, navode na kraju iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter