Izvor: agencije
14.11.2023 u 12:34
1

ČVRSTO SE DRŽITE ZA MENE: Ne povlačim se iz politike, biću prvi predsednik samostalne RS, poručuje Milorad Dodik

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ne namerava da se povuče iz politike, kao i da sebe u budućnosti vidi kao prvog predsednika samostalne Republike Srpske koja će se otcepiti od BiH.

Na pitanje gde sebe vidi 2030. godine, Dodik je odgovorio da će biti „u prvom mandatu predsednika samostalne Republike Srpske“.

On je pozvao građane RS da se „čvrsto drže njega i njegove politike“.

Dodik godinama najavljuje otcepljenje RS od BiH, zbog čega su mu, između ostalog, SAD i Velika Britanija uvele sankcije.

Pred Sudom BiH protiv Dodika se vodi proces zbog neizvršavanja odluka visokog predstavnika, za šta je zaprećena zatvorska kazna od šest meseci do pet godina zatvora, kao i mogućnost smenjivanja s dužnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČVRSTO SE DRŽITE ZA MENE: Ne povlačim se iz politike, biću prvi predsednik samostalne RS, poručuje Milorad Dodik”

  1. Aj da vidimo ko ce precednika da smijeni sem naroda. To ako pokusaju branicemo ga svim sredstvima koja su nam dostupna pa cak i zaratiti. Mi smo ga izabrali mi cemo ga i smijeniti kad budemo smatrali da to treba

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter