Izvor: Tanjug
13.07.2023 u 19:22
0

OPREZ, DEVOJČICU UJEO POSKOK: Smeštena u bolnicu

U mestu Konjević Polje poskok je ujeo 12-godišnju devojčicu i ona je smeštena u bolnicu u Zvorniku.

– Devojčica je u bolnici u Zvorniku, primila je serum i nalazi se van životne opasnosti – istaknuto je u saopštenju iz bolnice, prenosi RTRS.

O ovom slučaju informisali su iz Mesne zajednice Konjević Polje, upozorivši stanovnike i posetioce da budu na oprezu, jer je zbog visokih temperatura zabeležena, kao nikada do sada, povećana pojava gmizavaca. Posebno su ukazali na opreznost kada se ljudi kreću u prirodi.

NEMA IZVOZA NAORUŽANJA: VUĆIĆ dao predlog VLADI zbog BEZBEDNOSNE SITUACIJE U ZEMLJI

Građani se pozivaju na oprez i savetuje se da nikako ne diraju zmije ukoliko dođe do susreta. Stručnjaci upozoravaju da ovi gmizavci napadaju samo kad se osećaju ugroženi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter