Izvor:
03.11.2017 u 08:28
0

ĐUKANOVIĆ DOBRO: Potvrdili iz njegove stranke! (video)

Iz Demokratske partije socijalista sinoć su potvrdili da Milo Đukanović nije pretrpeo nikavke posledice tokom sinoćnjeg sudara i da je dobro.

"Predsednik je bio na otvaranju Mahar konferencije u Budvi, a potom se uputio ka Cetinju gde se održava prva konvencija na lokalnim izborima zakazanim za 26. novembar", kazala je Antonela Balić iz DPS.

Ona nije želela da komentariše pojedine navode da je sinoć na putu Podgorica-Cetinje pokušan atentat na Mila Đukanovića.

Podsetimo, na ulazu u Podgoricu, u mestu Kokoti, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je zapaljen automobil iz pratnje bivšeg premijera Crne Gore i predsednika Demokratske partije socijalista (DPS), Mila Đukanovića, a povređeno je troje ljudi.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/__cruelladevil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter