Izvor: Tanjug
27.10.2022 u 18:27
0

Dodik pozvao sve političke faktore na saradnju: „Moramo da se okupimo oko Srpske!“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će njegov primarni cilj kao predsednika Republike Srpske biti interesi Srpske i pozvao sve političke faktore na saradnju.

„Čekaju nas teška vremena, ne ovde, nego na globalnom niovu“, rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu, pošto je Centralna izborna komisija BiH potvrdila da je pobedio na izborima za predsednika Republike Srpske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao mi da je potvrđena narodna volja.

„Moramo da se okupimo oko Srpske, narod je izabrao i potvrdio sve i na velikom skupu u Banjaluci, to je bila potvrda narodne volje“, rekao je Dodik i zahvalio svima koji su glasali za njega i njegove protivnike.

Reakcija Dodika na izveštaj CIK-a BIH: „Sve ovo je pokazalo da je Republika Srpska demokratsko društvo!“

CIK BIH donela je danas u Sarajevu dopunsku odluku o utvrđivanju i objavljivanju rezultata opštih izbora u BiH, prema kojoj je potvrđeno da je kandidat SNSD-a Milorad Dodik osvojio najviše glasova na izborima za predsednika Republike Srpske održanim 2. oktobra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter