Izvor: Srna
31.03.2022 u 18:36
0

DODIK UPUTIO VUČIĆU PISMO PODRŠKE: Tvojim dolaskom na vlast saradnja Srbije i Srpske konkretizovana kao nikada do sada

Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je pismo predsedniku Srbije i predsedniku SNS-a Aleksandru Vučiću u kojem je naveo da mu je zadovoljstvo da mu se danas obrati i zahvali kao predsedniku koji je učinio Srbiju stabilnom, ekonomski moćnom, međunarodno cenjenom, infrastrukturno razvijenijom i u kojoj se iz dana u dan živi bolje. 

– Uz dužno poštovanje prema svima koji učestvuju na predstojećim izborima u Srbiji, smatram da je od najvećeg značaja očuvati kontinuitet političke vlasti i političke stabilnosti, ali i nastaviti sa ubrzanim ekonomskim razvojem. Siguran sam da je to posebno značajno i usled ovih teških i turbulentnih događanja na svetskoj političkoj sceni kada je Srbija, kao i Republika Srpska, izložena brojnim pritiscima. To je i te kako bitno i za Republiku Srpsku, ali i za sve Srbe u našem regionu – napisao je Dodik. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao da ljubav naroda Republike Srpske prema Srbiji nije nikad bila upitna, kao i da danas na Srbiju mogu biti i ponosni. 

– Kada je reč o saradnji Srbije i Srpske, jasno je da je ta saradnja uvijek postojala, ali da je tek tvojim dolaskom na vlast i tvojim odnosom prema Republici Srpskoj, nizom zajedničkih projekata realizovanih u Srpskoj i konkretizovana kao nikada do sada. Srpskoj je veoma važna podrška koju joj pruža Srbija i koju si ti na najbolji način pokazao. Ta podrška je naš najveći oslonac. Takođe, od velikog značaja je i to što ljudi u Srpskoj osjećaju sigurnost i stabilnost uz sigurnu i stabilnu Srbiju – naglasio je Dodik.

Prema njegovim rečima, Republiku Srpsku i Srbiju vežu čvrste bratske veze, saradnja, ali i konkretni projekti, čija se realizacija prati u kontinuitetu. 

Dodik je istakao da je potpuno uveren da će sa Vučićem na čelu Srbije i u narednim godinama ta saradnja biti još jača i bolja s obzirom na velike zajedničke projekte poput izgradnje auto-puta Vukosavlje-Brčko-Bijeljina-Rača, zatim izgradnja aerodroma u Trebinju, Hidroelektrana ‘Buk Bijela’ na reci Drini.

– Znam i da ovo neće biti jedini zajednički projekti i da se neće na ovome stati. Radićemo zajedno još mnogo godina i pokazati da je svako povezivanje, bilo ono infrastrukturno, energetsko, saobraćajno ili kulturno od velikog značaja za dalji razvoj i saradnju jednog naroda u dve države. Imao sam priliku da te upoznam i da vidim da je tvoja posvećenost i ljubav za Srbiju i njen razvoj ogromna. Zato je moja podrška tebi za izbore koji će biti održani u nedelju potpuno neupitna, a uveren sam da isto tako misle i građani Srbije – poručio je Dodik Vučiću. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter