Izvor: Kurir
03.10.2023 u 16:43
0

DRAMA JE PRESTALA: PREDAO SE BOMBAŠ SAMOUBICA U SUSEDSTVU! (VIDEO)

U slavonskom selu Tordinci kod Vinkovaca predao se muškarac zbog kojeg je od jutra bilo pravo opsadno stanje u Hrvatskoj.

Sajt 24sata.hr navodi da je on jutros košijama bacio molotovljev koktel na kuću, a onda se zatvorio u svoju kuću i pretio bombom.

Navodi se da je policija satima pregovarala s njim, došla mu je i ćerka, a nešto posle 15 sati on se napokon predao.

– Oko 9 ujutru je sve krenulo. Posvađao se sa susedima, gađao im kuću molotovljevim koktelima, pa pobegao kod sebe kući. Polio se benzinom, zaključao u kuću i pretio bombom – ispričao je prethodno za 24sata.hr čitalac tog sajta.

Navodi se da je policija nakon što ih je pozvao novinar tog hrvatskog sajta potvrdila samo da je u toku policijsko postupanje u Tordincima.

Neimenovani čitalac je kazao i da je muškarac okružen policijom i vatrogascima oko kuće.

Hrvatski medij je objavio da je cela ulica bila u blokadi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter