Izvor: vecernji list
14.09.2023 u 15:50
0

DRAMATIČNI SNIMCI IZ ZAGREBA: Nevreme napravilo haos, voda izbija iz šahtova, po ulici se slivaju fekalije i kišnica

Jak pljusak praćen grmljavinom zahvatio je šire područje Zagreba oko 14 sati. Oglašen je žuti meteoalarm, a najavljena promena vremena stigla je nakon dužeg perioda sunčanog i toplog vremena koje je obeležilo prvu dekadu septembra. Kiša je najviše problema stvorila u Podsljemenskoj zoni.

Kako javljaju čitaoci Večernjeg lista, padavine su za kratko vreme saobraćajnice pretvorile u reke.

MILANOVIĆ PORUČIO KOLINDI: „Nemoj mojim nosem da brišeš svoju kompromitujuću prošlost sa Putinom“

„Deset centimetara vode je na putu konstantno dok kiša pada, kanalizacija i kolektori kiše ne mogu gutati toliku količinu padavina. Od pritiska padavina iskaču šahtovi i van šiklja odurna kombinacija fekalija i kišnice i pravo po putu se sliva i curi prema Mihaljevcu“, rekao je čitalac koji je poslao i snimak Večernjem listu.

Dobra vest je da je najavljeno pogoršanje ne bi trebalo da potraje dugo, niti uzrokovati veće probleme tako da nas danas do kraja dana u metropoli očekuje promenljivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter