Izvor:
25.04.2017 u 21:15
0

EKSKLUZIVNO: Ovo je ranjeni u Herceg Novom, osuđen za ubistvo vođe „Delija“! (FOTO)

Duško N. Roganović iz Herceg Novog, koji je prvostepenom presudom osuđen na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača "Delija" Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu, odlukom Apelacionog suda smanjena mu je zatvorska kazna na osam godina.

"Presudom Apelacionog suda Crne Gore, odbijena je kao neosnovana žalba Višeg državnog tužioca u Podgorici i potvrđena presuda Višeg suda u Podgorici od 25.03.2014. godine u dijelu kojom su optuženi Roganović Duško i Vlaović Goran oglašeni krivim, kao i u dijelu iste presude kojim su optuženi Roganović Vladimir i Čađenović Dražen oslobođeni od optužbe.

Prema nezvaničnim saznanjima na magistrali, kod hercegnovske autobuske stanice pre pola sata eksplodirao je automobil, saobraćaj je blokiran.

Uskoro očekujemo zvanične informacije. Policija je na licu mjesta. Teško je ranjen biznismen Duško Roganović, koji je prevezen u bolnicu i njegovo stanje je kritično.

Happytv.rs
Foto: vijesti/savo prelević, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter