Izvor: Tanjug
06.04.2023 u 11:10
0

ERDOGAN ČESTITAO MILATOVIĆU: Poželeo sreću i prosperitet savezničkom narodu

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan čestitao je novoizabranom predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, uz želju da pozitivni zamah koji je Turska poslednjih godina postigla u odnosima sa Crnom Gorom ojača na način koji će doprineti miru, stabilnosti i prosperitetu Balkana.

ABAZOVIĆ O OSTAVCI ĐUKANOVIĆA: „To je očekivano – ovo je početak nove ere Crne Gore“

-Povodom Vašeg izbora za predsednika Crne Gore u ime svog naroda kao i u svoje lično ime upućujem Vam najsrdačnije čestitke. Najiskrenija mi je želja da pozitivni zamah koji smo postigli u našim bilateralnim odnosima sa Crnom Gorom posljednjih godina ojača na način koji će doprineti miru, stabilnosti i prosperitetu na Balkanu tokom Vašeg mandata- naveo je Erdogan i dodao:

-Ovom prilikom želim Vam uspeha na novoj funkciji i da ponovim najiskrenije želje za Vaše zdravlje i sreću kao i za sreću i prosperitet prijateljskog i savezničkog crnogorskog naroda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter