Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
23.11.2023 u 18:58
0

FILMSKA PLJAČKA U CRNOJ GORI: Prokopali tunel i odneli preko 250 komada naočara

O čitavom slučaju obaveštene su nadležene institucije, a za počiniocima se traga.

U Podgorici je došlo do nesvaidašnje krađe kada je tokom noći opljačkana jedna prodavnica optike na Rimskom trgu i to tako što je prokopan tunel iz susednog lokala.

Na fotografiji koju su objavili na stranici ove optike jasno se vide rupa kroz koju su razbojnici prošli, a tom prilikom odneli su preko 200 komada sunčanih naočara.

– Vodite računa, čuvajte biznise i trgovine, napisali su objavi.

UŽAS U CRNOJ GORI: Dete (13) poginulo u stravičnoj nesreći

Ovo je mnoge Podgoričane podsetilo na nedavni prokupani tunel do zgrade Višeg suda takođe u glavnom gradu Crne Gore.

– Da nije smešno bilo bi žalosno. Verovatno su lopovi išli taktikom bolje da liči na nešto, nego ni na šta i pronašli inspiraciju za svoju pljačku. Lakše im je bilo da rade i zarade i novac, nego da kopaju taj tunel, kaže Bojan P. iz Podgorice.

O čitavom slučaju obaveštene su nadležene institucije, a za počiniocima se traga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter