Izvor: BSC HAPPY/VIJESTI
23.11.2023 u 19:51
0

UŽAS U CRNOJ GORI: Instruktor ronjenja nastradao na Skadarskom jezeru

U nesreći na Skadarskom jezeru život je izgubio ronilac Regionalnog ronilačkog centra, Ž.V. (52).

Iz Regionalnog ronilačkog centra „Vijestima“ su kazali da je stradao njihov instruktor ronjenja tokom intervencije na Karuču, kada je sa kolegom pokušao da izvuče potopljeno plovilo.

Na licu mesta su pripadnici policije, Službe zaštite i spasavanja prestonice Cetinje, službe Hitne pomoći kao i pripadnici Regionalnog ronilačkog centra, a čeka se dolazak nadležnog tužioca.

UŽAS U CRNOJ GORI: Dete (13) poginulo u stravičnoj nesreći

Na licu mesta su pripadnici policije, Službe zaštite i spasavanja prestonice Cetinje, službe Hitne pomoći, kao i pripadnici Regionalnog ronilačkog centra, a čeka se dolazak nadležnog tužioca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter