Izvor: Blic.rs
15.10.2020 u 12:58
0

„GLAVA MU JE BILA U VODI“ NESREĆNI ČOVEK SE UTOPIO NA SVOJ ROĐENDAN: Čamcima preko reke dolaze do kuća!

Rodbina i prijatelji opraštaju se danas od nastradalog N. B. (48), čije je telo juče nađeno pored čamca u banjalučkom naselju Rekavice.

Za Srpskainfo su ispričali da i dalje ne znaju tačne okolnosti pod kojima je nastradao i to baš za svoj 48. rođendan.

– Živeo je u zaseoku Bajići, poznatom po tome što meštani godinama nemaju normalan prilaz kućama, pa preko reke Vrbas prelaze u čamcima. Tako je bilo i kobne noći – ispričao je našoj ekipi blizak rođak nastradalog.

PROČITAJTE JOŠ…

PREDRAG KON ZA HAPPY TV! NEVEROVATNO OTKRIĆE EPIDEMIOLOGA: Evo kako se prenosi korona virus!

ŠTA SE SVE KORISTI U SRBIJI ZA LEČENJE VIRUSA: Ovo su ČETIRI KLJUČNA LEKA u borbi s koronom

OGLASILA SE MITROPOLIJA: Evo kakvo je zdravstveno stanej mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija!

VUČIĆ VEČERAS U BEOGRADU SA LAJČAKOM: Razgovor o napretku dijaloga, i narednim koracima u pregovorima

N.B. se juče oko 18.30 spustio do reke kako bi ušao u čamac i došao do svoje kuće, ali nije uspeo. Njegovo telo pronađeno je uz obalu, dok mu je glava bila u vodi.

– Ne znam šta se tačno dogodilo, bila je policija i obavila uviđaj. Čekamo rezultate istrage, pa ćemo znati kako je nastradao, ali ono što godinama apelujemo i što nam godinama obećavaju, a to je normalan prelaz preko reke, sada se ispostavio kao crna sudbina. Do tragedije sigurno ne bi došlo da je ovde normalan prelaz – dodao je ogorčeni rođak nastradalog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter