Izvor: Happy BSC
10.05.2022 u 08:31
0

HAOS U EVROPSKOJ UNIJI! Hrvati su udarili na Orbana i Mađarsku, ovaj dramatičan sukob niko nije očekivao u Briselu

Totalni haos u Hrvatskoj, a sve zbog sankcija Rusiji. Hrvati su sad odlučili da udare na Mađarsku i Viktora Orbana, a sve zbog činjenice da Mađari ne žele da uvedu sankcije Rusiji. 

Hrvatska postaje ključ dramatičnih pregovora za sankcije Rusima! Orban zbog Rijeke ima opasan plan“ – naslov je teksta u Večernjem listu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ističe se da Jadranski naftovod od početka rada 1979. može da služiti kao alternativni pravac Mađarskoj, i dodaje se da tu činjenicu Mađari, uporno minimalizuju ili potpuno zanemaruju u obrazlaganju  pretnje vetom na predlog koji, da bi bio izglasan, mora dobiti jednoglasnu podršku svih 27 država članica Unije.

MAĐARSKA JE STALA SKROZ NA STRANU RUSIJE! Evropska unija dobila je najjači ŠAMAR iz Budimpešte

Jutarnji ide još dalje u napadima na Orbana i Mađarsku. 

„Šta zapravo žulja Orbana: Naftni embargo dovodi Mađarsku u energetsku zavisnost od Hrvatske“ – stoji u naslovu teksta u kom se zaključuje ni manje ni više nego da se Mađari i Orban plaše da ne „zavise od Hrvatske da bi imali dovoljno nafte“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter