Izvor: DNEVNIK.HR
20.10.2023 u 18:29
0

HOROR U SLAVONIJI: Ženu silovao kum i njegov prijatelj usred bela dana, tortura trajala satima, dete svedočilo užasu

Dvojica Slavonaca usred bela dana ušla su u kuću žene dok joj suprug nije bio tamo i brutalno je silovala, a ovih je dana protiv njih podignuta optužnica.

Jedan od optuženih (30) je venčani kum žrtvinog supruga, a drugi, 29-godišnjak, kumov prijatelj. Za vreme dvosatne torture u kući je bilo i jednogodišnje dete, a žrtva je rekla da su se muškarci tokom silovanja drogirali,

NOVI PAKET MERA PROTIV PREDSEDNIKA RS: SAD uvele nove sankcije Miloradu Dodiku i njegovoj deci

Opirala se kada su joj rekli da žele seks, govorila im je da trenutno ima menstruaciju, ali kum joj je zapretio da će joj njegov prijatelj nešto loše učiniti. U optužnici je navedeno da se jako uplašila obojice napadača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter