Izvor: Kurir.rs
25.11.2023 u 21:19
0

HRVATICA NAŠLA PORUKU U BOCI: Htela je da pokupi đubre, a onda je usledio najveći ŠOK u životu

Žena iz Pule zatekla je veliko iznenađenje kad je nakon kupanja htela da pokupi smeće na lokalnoj plaži!

– Svaki odlazak na plažu iskoristim da pokupim i smeće koje tamo pronađem. Sve što ljudi ostave i odbace za sobom more nam uredno vrati na obalu – rekla je žena za Dnevnik.

Navodi da je pre nekoliko dana krenula je na plažu Mislili mislila da će to biti još jedan uobičajen dan, međutim, bio je sve osim toga.

– Kad sam izašla iz mora počela sam da skupljam smeće. U hrpi smeća ugledala sam i malu prljavu bočicu. Unutra sam ugledala papir i nešto zamotano- navodi žena.

Unutra se nalazio papirić na kome je na engleskom jeziku pisalo „Srećno“ i 24. jul 2023. godine – verovatno dan kad je bočica bačena u more. A osim poruke u boci se nalazilo i 50 evra!

Puljanka je istaknula da je presrećna jer joj se nikad u životu nije tako nešto dogodilo, a otkrila je i šta će učiniti s novcem.

– Za taj novac kupiću nekim klincima slatkiše za Svetog Nikolu – rekla je žena.

Muškarac iz Vajldvuda u Nju Džersiju, podsetimo, čistio je nedavno smeće na plaži sa suprugom i unukom kad je takođe pronašao misterioznu poruku u minijaturnoj boci.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter