Izvor: Tanjug
01.06.2022 u 18:43
0

KUNA ODLAZI U ISTORIJU Hrvatska spremna da uvede evro od 1. januara 2023. kaže Ursula fon der Lajen!

Evropska komisija je konstatovala da je Hrvatska spremna da uvede evro od 1. januara 2023. godine i tako postane 20 država članica Evrozone.

Komisija je ocenila da Hrvatska ispunjava četiri nominalna kriterijuma konvergencije i da je njeno zakonodavstvo u potpunosti kompatibilno sa zahtevima Ugovora i Statuta Evropskog sistema centralnih banaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

”Čestitke za Hrvatsku! Danas je Hrvatska napravila značajan korak napred ka preuzimanju evra kao zajedničke valute”, poručila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

SKANDAL U HRVATSKOJ: Sankcionisana nastavnica zbog podsticanja na ustaštvo

Evropska komisija je u izveštaju o konvergenciji procenjivala i napretke Bugarske, Češke, Mađarske, Poljske, Rumunije i Švedske u procesu pridruživanja Evrozoni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter