Izvor: Tanjug
29.01.2021 u 09:40
0

MESEC DANA OD ZEMLJOTRESA U HRVATSKOJ: 3.000 neupotrebljivih objekata

Danas se navršava mesec dana od razornog zemljotresa koji je pogodio centralu Hrvatsku i do sada je prijavljeno 34.005 oštećenih objekata, od kojih je gotovo 3.000 neupotrebljivo.

Prema ažuriranim podacima ArcGIS-a, do petka je pregledano 21.970 objekata, saopštila je Sisačko-moslovačka županija.

SAZNAJTE I OVO

SZO POČINJE ISTRAGU O POREKLU KORONE: Sastali su se sa kineskim naučnicima, slede posete pijacama, bolnicama i laboratorijama

NIKO JE NEĆE VIDETI SEM PSIHOLOGA: Evo kako će izgledati saslušanje najmlađe žrtve Miroslava Mike Aleksića

PROMENE: 10 zdravstvenih ustanova menja naziv, Klinički centar Srbije promenio IME!

DANAS VERNICI SLAVE ČASNE VERIGE: Veruje se da su okovi kojima je Sveti Petar bio okovan ČUDOTVORNI i da donose izlečenje!

Od toga je 260 neupotrebljivo zbog spoljnih uticaja, a neuporabljivih zbog oštećenja je 2.689.

Privremeno neupotrebljivih objekata, kojima je potreban detaljan pregled je 2.225, a 2.654 je privremeno neupotrebljivo kojima su potrebne mere hitne intervencije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter