Izvor: Alo.rs
02.08.2023 u 20:33
1

„POŽURITE, TORTA ČEKA“: Mestralna poruka Dritana Abazovića „sastavljačima“ Vlade postala HIT na mrežama

  • Mi sebe vidimo u 45. Vladi i što pre se formira 44. to bolje za nas, rekao lider URE Dritan Abazović nakon sastanka sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem.

Dritan Abazović u poseti Europolu: „Da ruka pravde stigne do svih onih koji su radili protivzakonito u prethodnom periodu!“

„Vreme pokazati ko ima ili nema podršku za vladu. Navijamo da se vlada sastavi što pre. Očekivali smo da se ovo završi što pre, ali još ne treba gubiti nadu”, kazao je Abazović.

Kada je u pitanju podrška URE, on kaže da se o tome ne može izjasniti jer sa njihovom partijom niko nije ni razgovarao o tome.

„Nametnuli su se kao supermeni, sad baš i nije tako. Svima želim puno uspeha. Ako oni ne mogu da formiraju Vladu, odnosno da dođu do većine, ja ću im predložiti model“, objasnio je on ne želeći da kaže o kojem modelu je reč.

Ukazao je i na činjenicu da je Skupština ušla u vanredno zasijedanje.

Torta čeka

“Nemamo ni predsednika Skupštine, a ušli smo u vanredno zasedanje. Što pre naprave vladu, to bolje, torta čeka. Onda idemo u nove političke procese. Mi sebe vidimo u 45. Vladi. Što pre dobijemo 44. Vladu, imaćemo 45. Vladu. Ako oni ne mogu da dođu do većine, mi ćemo predložiti model. Ali to neću sad komentarisati”, istakao je on.

Na pitanje ako ne bude većinske vlade, da li nas ponovo čeka manjinska, odgovorio je:

“Zašto bismo imali manjinsku vladu kad smo imali izbore? Svašta sam čuo u ova dva meseca, ali ne bih da se uključujem“, ocenio je Abazović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„POŽURITE, TORTA ČEKA“: Mestralna poruka Dritana Abazovića „sastavljačima“ Vlade postala HIT na mrežama”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter