Izvor: BSC HAPPY
02.08.2023 u 19:07
0

PODVIG SRPKINJE U MOSTARU: Neustrašiva Tara skočila sa 25 metara visokog Starog mosta, a ima samo 14 godina!

Tara Vesić iz Beograda još jednom je bez daha ostavila sve okupljene ispod Starog mosta u Mostaru, skočivši bez imalo straha u hladnu Neretvu. Ova neustrašiva devojčica svojim skokom otvorila je tradicionalne 457. skokove sa Starog mosta i ponovila svoj prošlogodišnji podvig kada je prvi put izvela ovaj skok.

Ni hladna voda, ni visina ništa ne može da obeshrabri Taru. Kako sama kaže, čak ni prvi put kada je skočila sa Starog mosta nije drhtala od straha, već od uzbuđenja. Prošlog leta snimak njenog prvog skoka usijao je mreže, a mediji širom regiona pisali su o neustrašivoj devojčici iz Beograda. Čak su i iskusni mostarski skakači bili zadivljeni njenim podvigom, pa je stigao i poziv da otvori tradicionalne 457. skokove sa Starog mosta, što je Tara ovih dana i učinila.

Još jednom je njena hrabrost izazvala oduševljenje u regionu, mada je bili i onih koji su komentarisali da je suviše mlada za tako nešto i da je to veoma rizično. Razloge za brigu nema, jer Tara već sedam godina trenira skokove u vodu u Čukaričkom.

SRBIJA, ZEMLJA TALENATA Ivana, Angelina, Adriana prve na svetskim rang listama

Naučila je da pliva sa samo tri godine, a prvi put je skočila, po sopstvenom priznanju, sa četiri.

-Bila sam sa dedom u Somboru na Velikom bačkom kanalu i dok je on pomagao drugoj deci da izađu oz vode, ja sam se neprimetno iskrala do skakaonice. To je bio moj prvi skok. Kasnije dok sam sa mamom bila na bazenu jedan spasilac je primetio moj talenat i posavetovao je da me upiše na treninge i tako je sve krenulo. Počela sam da treniram u Klubu za skokove u vodu Čukarički gde sam i danas – pričala je Tara o svojim počecima.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter