Izvor: HAPPY BSC
02.08.2023 u 16:47
0

ODVRATNO URINIRA NASRED ULICE: U konkurenciji nešto najodvratnije i to kod komšija Hrvata

Da li je ovo fotografija koja ulazi u kokurs najodvratinije, i da li turisti imaju imalo razumevanja za svetsku kulturnu baštinu.

Na fejsbuk stranici GetDirekt koja prati događaje iz strogog centra Splita, pre nekoliko dana objavljena je fotografija koja je šokirala mnoge, dok je među mnogima pokrenula raspravu.

Na fotografiji je vidljiva žena kako u raskoraku, naslonjena na zid, urinira po ulici usred dana.

 

pixbay.com

Ispod objave brzo su se pojavili sarkastični komentari.

A baš grintate! Pa ona samo piški!!! Nije ti se pos*ala na ulaz od kuće ka meni Englezica s Hideouta-, objašnjava jedan član grupe.

Drugi komentaroše dno, da ne zna da li je ona gora ili šlrabotine kojih je sve više na starom gradu u Splitu, inče koji je pod zaštitom UNESCO.

Jedan od najduhovitijih komentara svako je onaj

Mogla je bar gumene čizme obut, da ne štrapa-

Komentari se nastavlaju saNije ona kriva!!! Tako je naučila kod kuće!“, „Dno. Ne znan je li gora ona ili ove škrabotine po zidu“.

Jedan od komentara kritikuje i autora fotografije.

Ako je autor slike nemo da posmatra prizor, uzalud barem i najmanja nada da bi moglo biti bolje. Hrvati su inače trpeći narod dokle god se ne takne npr. u hod za život ili nogomet…“.

STRAVIČNO NEVREME PRETI REGIONU: Meteorolog upozorio: Imamo jak signal! Hrvatska prva na udaru, nepogode moguće već od ovog datuma
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter