Izvor: Tanjug
16.02.2023 u 15:09
0

Dritan Abazović u poseti Europolu: „Da ruka pravde stigne do svih onih koji su radili protivzakonito u prethodnom periodu!“

Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je tokom posete Europolu da se nada da će institucije Crne Gore odgovoriti zahtevima ove evropske policijske službe i crnogorskim građanima.

Istakao je da Vlada Crne Gore samo potvrđuje ono što je načelno i glavna vrednost svih njenih evropskih partnera, a to je, kako je kazao, da vladavina prava zaživi i da ruka pravde stigne do svih onih koji su radili protivzakonito u prethodnom periodu.

Abazović je kazao je veruje da je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić prilikom poslednje posete Europolu uspeo da dogovori jako značajne stvari vezano za dublju saradnju Europola i Crne Gore.

„Bila mi je čast i zadovoljstvo da se opet u središtu Europola sretnem sa Ketrin de Bol koja je direktorka Europola. Ovo je nastavak saradnje između sektora bezbednosti i Europola, i verujem da je kolega Adžić prilikom poslednje posete uspeo da dogovori jako značajne stvari vezano za našu dublju saradnju“, kazao je Abazović.

PLENKOVIĆ O ZEMLJOTRESU NA KRKU: Nema ozbiljne štete! Vlada i sve službe na raspolaganju!

Istakao je da Vlada Crne Gore potvrđuje glavne vrednosti svih evropskih partnera.

„Vlada Crne Gore samo potvrđuje ono što je načelno i glavna vrednost svih naših evropskih partnera, a to je da vladavina prava zaživi, da ruka pravde stigne do svih onih koji su radili protivzakonito u prethodnom periodu i siguran sam da je Crna Gora na pravom putu“, kazao je Abazović.

Abazović je zahvalio svima i poručio da Vlada Crne Gore nastavlja svoju agendu, koja se odnosi na borbu protiv kriminala i korupcije.

„Nadam se da će građani Crne Gore imati priliku da vide da ruka pravde još efektnije deluje u narednom periodu“, zaključio je Abazović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter