Izvor: Alo.rs
14.02.2021 u 19:54
0

MILOV DPS KAO BIRO ZA ZAPOŠLJAVANJE: Plate do 2.700 eura!

Neke od agencija samo za zarade izdvajaju više nego pojedine opštine za te namene.

Od 1.300 do 2.700 kreću se zarade čelnika Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost Agencija za civilno vazduhoplovstvo, Koimsija za tržište kapitala, Agenciji za nadzor osiguranja. 

PROČITAJTE JOŠ: 

NESREĆA na Zrenjninskom putu: Auto se prevrnuo na krov

PARLAMENTARNI IZBORI NA KiM: ZATVORENA BIRAČKA MESTA! Na severu izlaznost 70 odsto

Određen mu PRITVOR: Milačić osumnjičen za odavanje službene tajne!

Crnogorci uhapšeni na Jahorini: NISMO DEO ŠKALJARSKOG KLANA

Princ Filip položio venac u Marićevića jaruzi u Orašcu: Čestitao građanima praznik!

U oblasti crnogorskih nezavisnih regulatora, odnono agencija i komisija, postoje brojni problemi i potrebno je što pre sprovesti zakonske, organizacione i kadrovske ferorme, smatraju u novoj vlasti.

Ističu da su ova tela uporišta DPS-u i njegovi punktovi za zapošljavanje, te da nisu ostvarivala svoju funkciju, a plate zaposlenih su uglavnom tri, pa i četiri puta veće od prosečnih.

Neke od agencija samo za zarade izdvajaju više nego pojedine opštine za te namene, a uprkos padu prihoda ne smanjuju plate, niti se odriču privilegija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter