Izvor: kurir.rs
09.07.2020 u 18:16
0

NAMAMIO JE DEVOJKU DA DOĐE U BOSNU I HERCEGOVINU: A onda je usledio PAKAO!

Da treba biti oprezan u komunikaciji preko društvenih mreža, na teži način je naučila devojka, koja se umesto u romantičnoj vezi, našla u paklu. A zbog onog što joj je učinio, 28-godišnjak, inače državljanin BiH, krivično je prijavljen za trgovinu ljudima.

Priča je počela na jednoj od društvenih mreža u februaru 2018. i trajala je do septembra 2019. Osumnjičeni 28-godišnjak se lažno predstavljao pa je slao zahteve za prijateljstvom raznim devojkama. Tako je pristupio i žrtvi, s kojom se prvo dopisivao preko interneta, da bi se potom njih dvoje upoznali i u stvarnom svetu.

Počeli su vezu, a devojka je kako kaže tužilaštvo, prema 28-godišnjaku postala emocionalno zavisna. On ju je pak uverio da bi trebalo da dođe u BiH i s njim počne da živi.

Prevarom ju je namamio da dođe u BiH u koju je došla 11. jula 2018. i tada je za nju počeo pakao. Jer čim je došla, 28-godišnjak joj je uzeo ličnu kartu i mobilni, te joj je onemogućio da se slobodno kreće.

OBAVEZNO PROČITAJTE

KRIZNI ŠTAB PRESEKAO! Ovo su NOVE MERE!

ONI SU RUŠILI NAŠ BEOGRAD BIA uhapsila strance nasilnike (FOTO)

HITNA PORUKA IZ AVIONA! Ovo je predsednik poručio građanima Srbije (VIDEO)

TUŽILAŠTVO O NEREDIMA Pred sudijama 25 izgrednika, nastavlja se identifikacija

„Nikada nećeš videti svoju porodicu ne budeš li radila šta tražim. A veruj mi ošišaću te do gole kože“, učestalo je pretio preplašenoj žrtvi koju je uz to i tukao.

Želeo je da je ponizi i preplaši tako da je može naterati da prosi za njega. Ona je to i činila pa je obilazila kuće u jednom mestu u BiH i prosila novac, koji je predavala 28-godišnjaku, a on je taj novac zadržavao za sebe.

Sumnjiči se i da ju je 20. novembra 2018. naterao da autobusom ode u Hrvatsku i da tamo u poslovnicama dva operatera sklopi ugovore o kupovini dva mobilna telefona vrednih oko 600 evra. Pre nego što je na graničnom prelazu ušla u autobus, nasilnik joj je zapretio.

„Uništiću te ako ikome išta kažeš“, rekao joj je.

Kada mu se žrtva vratila, on je od nje uzeo mobilne i prodao ih, nakon čega su se vratili u BiH. Dalje, 28-godišnjak se sumnjiči i da je 23. maja 2019. sa žrtvom legalno došao u grad na području Splitsko-dalmatinske županije.

Njih dvoje živeli su u apartmanu s njegovom petočlanom porodicom, u malom stanu i u lošim životnim uslovima.

On je svoju žrtvu prisiljavao da svaki dan od 9 do 18 sati skuplja i preprodaje plastične flaše i njemu predaje većinu novca, a taj životni horor žrtve trajao je do 18. septembra 2019.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter