Izvor: Tanjug
19.08.2022 u 19:17
0

NATO DEMOSTRIRA SILU IZNAD BALKANA Dva američka bombardera B-52 izvešće u ponedeljak niske prelete iznad zemalja regiona!

Ambasada SAD u Zagrebu saopštila je da će dva američka bombardera B-52 u ponedeljak nadleteti tvrđavu Lovrijenac u Dubrovniku, zgradu vlade u Skoplju, Skenderbegov trg u Tirani i obalu Crne Gore.

Navodi se da su dve američke „leteće tvrđave“, trenutno stacionirane u bazi Fairford u Ujedinjenom Kraljevstvu, u ponedeljak će izvesti niske prelete na jugoistoku Evrope.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Svrha ove operacije je, navodi se, pokazati američku predanost sigurnosti NATO saveznika lociranih na jugoistoku Evrope.

Bombarderi bi iznad Dubrovnika trebalo da budu u ponedeljak između 15:10 i 15:20, a u slučaju lošeg vremena let bi mogao biti otkazan, prenela je Hina.

SEVERNI TOK PONOVO BEZ GASA Gasprom najavio privremeno zaustavljanje transporta gasa zbog tehničkih radova!

Bombarderi B-52 kičma američkih vazdušnih snaga više od 60 godina, stoji na njihovim službenim stranicama. Dugi su 48.5 metara, raspon krila je 56.4 metra, teže oko 83 tone i koštaju oko 84 miliona dolara. Mogu leteti na visini do 15.000 metara, a posada im je petočlana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter