Izvor: Kurir
03.06.2024 u 09:34
0

NE KAŽE SE DŽABE DA JE PAS ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ! O njenom potezu priča ceo region

Koliko ljubav prema životinjama može biti velika najbolje pokazuje nedavni snimak nastao u Hrvatskoj, kada je jedna Sanja, prilikom obilnih kiša koje su nedavno pogodile područje Kimpi kod grada Krka, ušla u bujicu kako bi spasila svoja dva psa.

Na sada već viralnom snimku koji se između ostalog našao i na Fejsbuk stranici “Zagreb.info”, može se videti hrabra Sanja koja, čini se nije razmišljala ni sekunde šta joj je činiti u sveopštom haosu, već je obučena ušla u bujicu i krenula ka svojim psima koji su u kavezima bili gotovo potopljeni.

„NEĆE PROĆI NIJEDNA“ Dodik kaže da je predaja raketa Ukrajini, kojima može da gađa teritoriju Rusije, dokaz da se ZAPAD RAZBESNEO

“Hrabra heroina”, stoji u opisu video snimka gde se može videti da je Sanja najprije sama ušla u duboku vodi i počela da pliva do svojih ljubimaca.

U jednom trenutku u pomoć joj je priskočio i muškarac koji je uradio isto što i ona, dok su ostali čekali malo dalje i celu situaciju snimali.

Nakon što je svoje pse uz pomoć čoveka izvukla iz kaveza, izvela ih je na suvu površinu, gde su joj onda još neki ljudi pomogli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter