Izvor: telegraf.rs
18.12.2023 u 09:11
0

„PROPALICA, BIO JE U BOŽIĆNOM ŠATORU“: O vozaču koji je ubio Laru pa pobegao pričaju sve najgore

Maturantkinja Lara (19) stradala je u Tribunju kada je na nju naletelo vozilo dok je trotoarom pešačila ka svojoj kući.

Nesreća se dogodila nedaleko od Božićnog šatora. Vozač je pobegao sa lica mesta i uhvaćen je tek u nedelju oko 14 časova. Za njega niko od meštana nema reči hvale.

Kako prenose mediji, meštani za vozača navode da je i on kobne večeri bio u šatoru. Opisuju kao „propalicu, u pedesetim godinama, koji je čitav život imao problema s drogom“. Je li i te noći bio pod uticajem narkotika, pokazaće istraga.

JEZIVA NESREĆA U HRVATSKOJ: Poginula mlada sportistkinja (18)

Kako je opisala šibenska policija, nesreća se dogodila kada je vozač, koji je upravljao automobilom šibenskih registarskih oznaka, u krivini nalevo u usponu, nije prilagodio brzinu kretanja stanju na putu,  kao i stanju vozila, usled čega je izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo je na uzdignuti betonski trotoar i vozilom naleteo na 19-godišnjakinju. Nije se zaustavio, nego se udaljio s mesta nesreće, a da nije pružio pomoć unesrećenoj devojci.

Načelnik Opštine Tribunj, Marko Grubelić, rekao je da je stradala jedna divna devojka.

„Mi smo malo mesto, svi se znamo i tuga je obuzela celo mesto. To je mladi život, jedna krasna i perspektivna devojka, sportiskinja“, rekao je Grubelić i dodao kako je život izgubila 150 metara od kućnog praga.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter