Izvor: blic.rs
19.08.2023 u 12:40
0

OGLAS O RASTURAČICI BRAKOVA U PODGORICI: „Otela zauzetog muškarca i uništila jedan dom“

Oglas o „dami“ koja je „otela zauzetog muškarca i uništila jedan dom“ koji je, navodno, zalepljen svuda po Podgorici naišao je na sarkastične reakcije na društvenim mrežama.

Na Tviteru (X) osvanuo je „oglas“ o ženi koja je, po rečima autorke, uspela da rasturi brak i otme muža, a pored teksta u kojem je napisano da je rođena i radi u Podgorici objavljene su i njene fotografije.

-Ova dama je rođena u Podgorici. Završila je osnovnu, srednju i fakultet u Podgorici. Gore pomenuta osoba živi i radi u Podgorici. Uspela je da rasturi brak i otme muža i oca dvoje male dece, a sve radi njenog hira i male avanture. Ako misli da će joj biti srećno u životu, neka izvoli. Makar će se znati ko je i šta je ovo osoba-, piše u oglasu.

Oglas koji je ženu stavio na stub srama potegao je pitanje – da li je muž možda kidnapovan i da li možda nije imao pravo glasa da sam odlučuje i razmišlja o svojoj budućnosti i porodice.

-Šta je policija rekla. Ima li glasa od otmičarke? Nadam se da je čovek dobro i da ga nije dalje zloupotrebljavala“, „Sram je bilo. A on jadan, naivan, nije znao šta radi“, „Umesto što kači ove budalaštine, bolje da je pare iskoristila za dobru psihoterapiju“, -Naravno, otišao je iz savršenog braka da juri švalerku, koja je, logično, jedina kriva“, „Jadan čovek otet“, „Prvi deo kao CV za posao“, pisali su sarkastično u komentarima korisnici jer su „zabrinuti“ šta li je sa mužem ljute prevarene žene.

U komentarima korisnici zaključuju da umesto što bes usmerava na „otmičarku“ da razmisli dobro sa kime je bila u braku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter