Izvor: TELEGRAF.RS
19.09.2023 u 21:33
0

OTAC MONSTRUMA NA POTEZU: Telo trostrukog ubice iz Gradačca i dalje u mrtvačnici, poznata procedura za sahranu

Telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u mrtvačnici u Tuzli jer do danas još niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje.

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić rekao je da Gradska uprava iz Gradačca čeka da Nerminov otac da saglasnost kako bi telo bilo ukopano.

– S obzirom na to da pokojnik ima žive srodnike, potrebna je njihova saglasnost da bi se telo ukopalo, čak i o trošku države – objasnio je Latifagić.

Latifagić dodaje da je opština u kojoj je Sulejmanović bio prijavljen zadužena da stupi u kontakt sa ocem monstruma.

– Da je otac želeo da ga sahrani to bi i učinio – rekao je Latifagić.

STRAŠNA TRAGEDIJA U CRNOJ GORI: Sleteo autobus na putu Cetinje–Budva – tri osobe poginule, više povređenih

Direktor Komemorativnog centra dodaje da je standardna procedura da se telo pokojnika u mrtvačnici drži najviše tri dana, ali naglašava da sve zavisi od situacije.

– Mi imamo specijalizovane hladnjače u kojima telo može dugo da stoji. Imamo neka tela koja su ovde i duže od dve godine. U pitanju su neki migranti koji još nisu identifikovani. Svi leševi smešteni su u specijalizovane limene sanduke koji su zatvoreni i što se nas tiče sve je urađeno po propisima – objašnjava Latifagić.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, počinio je pre više od mesec dana monstruozni zločin u Gradačcu kad je brutalno usmrtio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović u prenosu uživo na Instagramu. Zatim je ubio Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca, koje je poznavao od ranije, a tokom krvavog pira ranio je tri osobe.

Monstrum je na kraju otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter