Izvor: Happy BSV Portal/Jutarnji.hr
13.11.2023 u 11:17
0

PIJANSTVO JE SKUPO KOŠTALO: Žena (53) pala je sa bicikla, bori joj se za život

U jednom trenutku je izgubila kontrolu nad upravljačem, zbog čega se bicikl prevrnuo i vozač je pao na trotoar.

Lekari se od subote uveče bore za život 53-godišnje žene koja im je dovezena kolima Hitne pomoći iz Pleškovca sa povredama opasnim po život u čakovečkoj bolnici.

Policija je, naime, utvrdila da je predmetna žena srednjih godina, svojom krivicom i nepažnjom, sakrila saobraćajnu nesreću oko 17.30 sati.

Uviđajem na mjestu nesreće, međimurski policajci su otkrili da je 53-godišnja žena u kobnom trenutku vozila bicikl i spuštala se nizbrdo sa 1,74 promila alkohola u krvi. U jednom trenutku je izgubila kontrolu nad upravljačem, zbog čega se bicikl prevrnuo i vozač je pao na trotoar.

ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Otkriveno šta je povređenom ministru spasilo život

– 53-godišnja biciklistica tokom noćne vožnje nije imala jedno belo svetlo napred i jedno crveno svetlo pozadi, a nije bila obeležena reflektujućim prslukom ili reflektujućom odećom – kažu u PU međimurskoj. , koje je nadležnom državnom odvjetništvu dostavilo izvještaj o udesu .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter