Izvor: Novosti
19.06.2020 u 12:01
0

POČELO SUĐENJE EPISKOPU JOANIKIJU Okupio se narod pre sudom! (GALERIJA, VIDEO)

– Ustanite Mićoviću! Kakvo je vaše imovno stanje?

Ovim rečima obratio se Igor Đuričković, predsednik sudskog veća Osnovnog suda u Nikšiću episkopu budimljansko-nikšićkom Joanikiju, u procesu koji se vodi protiv njega i osam nikšićkih sveštenika.

OVO MORATE ZNATI

TREĆA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADE SRBIJE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

BMW SMRTI ODNEO CELU PORODICU: Doveli sina na operaciju u Beograd i POGINULI!

-Nije pristojno da to pitate jednog monaha, jer monah nema lične imovine, a ima sve! – kratko je odgovorio vladika Joanikije.

Zbog litije koja je u Nikšiću organizovana 12. maja na praznik Svetog Vasilija optužnica je podignuta protiv episkopa i osam nikšićkih sveštenika Slobodana Jokića, Dragana Krušića, Danila Zirojevića, Vasilija Brborića, Željka Rojevića, Ostoje Kneževića, Mirka Vukotića i Nikole Marojevića.

Sveštenik Marojević insistirao je da mu se prepiska ubuduće dostavlja na ćirilici i da uz njegovo ime bude istaknuto zvanje doktor bogoslovije.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČAROBNA BOSANSKA SIRNICA: Originalan recept za najčuveniju pitu na svetu!

AMBASADOR SRBIJE: SRBI MOGU U GRČKU PREKO OVA TRI GRANIČNA PRELAZA!

UŽIVO! NAKON SASTANKA SA LAVROVIM PREDSEDNIK PORUČIO: ŠTITIĆEMO SVOJE INTERESE BEZ OBZIRA NA CENU KOJU MORAMO DA PLATIMO!(VIDEO)

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

Zbog nemogućnosti da sveštenik Slobodan Jokić zbog zdravstveih problema prisustvuje prvom ročištu, današnje je prekinuto, a nastavak zakazan za 16. jul.

Veliki narod sabrao se kod zgrade Osnovnog suda kako bi dao podršku vladici Joanikiju i okrivljenim sveštenicima. Skandiralo se „Ne damo svetinje“, Ne damo vladiku i sveštenike!“ , „Ustala je Crna Gora svetinja se brani mora, Milo lopove!“ Veliku podršku Nikšićana dobili su nedavno uhapšeni sveštenici iz Podgorice, Danilovgrada i Bara, koji su došli da daju podršku episkopu Joanikuju i nikšićkom sveštenstvu. Tu je bilo i sestrinstvo Manastira Svetog apostola Luke iz Župe nikšićke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter