Izvor: TANJUG
21.11.2023 u 21:55
1

Policija istražuje detalje napada na automobil srpskih studenata u Vukovaru, ceo incident snimljen

Iz vukovarsko-sremske policije saopšteno je danas da sprovode utvrđivanje činjenica u vezi napada na automobil srpskih registracijskih oznaka kod Nuštra nedaleko Vinkovaca, koji se dogodio u subotu, 18. novembra.

Prema pisanju hrvatskih medija, u vreme dok se u Vukovaru obeležavala 32. godišnjica pada tog grada u poslednjem ratu, četvorica mladića na očigled policije napala je automobil somborskih registarskih oznaka.

Napad je mobilnim telefonom snimio očevidac događaja, koji je potvrdio da su tom incidentu prisustvovali i pripadnici policije, koji nisu reagovali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Policija istražuje detalje napada na automobil srpskih studenata u Vukovaru, ceo incident snimljen”

  1. Majmuni glume ustaše.Koliko čovek mora da bude zaostao i ograničena da bi podlegao indoktrinaciju profašističkim idejama u 21.veku.Divljaštvo je nekad smatramo za zaostale što u evoluciji ,izgleda da je opet aktuelna ta teorija.Nikad to neće biti ljudi ,za to treba srce i mozak,što ovim jadnicima ne može da se povrati jer su tako rođeni. Drago mi je da nisamveliki hrvat nego sam običan Srbin bez centra za mržnju,iako su mi ustaše klase familiju ,više generacija u okolini Gospića, Ogulina, Dabra,širom Like.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter