Izvor: Tanjug
09.07.2022 u 19:33
0

Policija S. Makedonije pronašla je u kamionu 87 nelegalnih migranata, uhapšena dvojica muškaraca zbog krijumčarenja ljudi!

Policija Severne Makedonije saopštila je danas da je u južnom delu zemlje otkrila 87 izbeglica u kamionu sa prikolicom i uhapsila dvojicu muškaraca zbog krijumčarenja ljudi.

U saopštenju se navodi da su među izbeglicama otkrivenim rano jutros tokom rutinske provere na autoputu u blizini Ðevdelije, 45 Sirijci, 39 Pakistanci, dvoje iz Konga i jedan iz Indije, navodi se u izveštaju AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Uhapšena su dvojica državljana S. Makedonije koji su identifikovani inicijalima kao A.A. i M.J. i oni bi, ukoliko budu proglašeni krivima, mogli biti osuđeni na kazne do pet godina zatvora.

Veruje se da su izbeglice ušle ilegalno iz Grčke i krenule ka Srbiji i dalje ka bogatim evropskim zemljama, ali nakon otkrivanja svi su prebačen u prihvatni centar u Ðevdeliji do deportacije u Grčku.

Predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija nada se da će Predsedništvo doneti odluku da se priključi Otvorenom Balkanu!

Prema navodima policije, balkanska ruta migranata kroz Severnu Makedoniju postala je prometnija nakon ukidanja pandemijskih putnih ograničenja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter