Izvor: Estrepublicain.fr
22.08.2020 u 04:02
0

PREŽIVELA PAKAO! Porodica iz BiH brutalno PRETUKLA ćerku zbog veze sa Srbinom, tinejdžerki OBRIJALI GLAVU i slomili REBRO?!

Sedamnestogodišnja devojka islamske veroispovesti završila je u bolnici, navodno nakon što joj je porodica zamerila vezu sa momkom iz Srbije (20), koji je hrišćanin.

OVO MORATE ZNATI

NAJGORE DO SADA: Pojas Gaze GORI, ispaljeno 12 raketa!

SUDAR VOZA I AUTOMOBILA KOD LOZNICE: Povređena žena

POTRESNI DETALJI: Poznata muzičarka RASKOMADALA sina (4)?! Neutešni otac objavio SNIMAK! (FOTO, VIDEO)

PRVI PUT U ISTORIJI: Žene na čelu grada

Incident se dogodio u francuskom gradu Bezansonu, a devojci, inače poreklom iz Bosne i Hercegovine, obrijali su glavu i naneli više povreda.

Kako se prenosi, devojka se nakon nekog vremena preselila da živi kod dečka, a kada je on stigao u posetu njenoj porodici, situacija je eskalirala.

Otac i majka su je odveli u sobu gde su je tukli, dok je dečko zvao pomoć. Intervenisala je policija i hitna pomoć, a uz roditelje tinejdžerke privedeni su ujak i ujna koji su bili uz napadače.

Vidno šokiran, mladić srpskog porekla je pobegao kako bi obavestio policiju. Kada je policija došla na lice mesta, nasilnici su pokušali da sakriju devojku, ali je brzo otkrivena i odmah prevezena u bolnicu.

PROČITAJTE JOŠ

OPREZ: Sutra se pali žuti METEO-ALARM, evo kakvo vreme nas OČEKUJE

(UPUTSTVO) ELEKTRONSKO ZAKAZIVANJE ZA PCR TEST: Može se zakazati od ponedeljka u Kliničkom centru Srbije

STANJE NA PUTEVIMA: Radovi i zadržavanje do 60 minuta

PRVI PUT U ISTORIJI: Žene na čelu grada

Doktori su u bolnicu ustanovili da ima slomljeno rebro, kao i da je pretrpela udarce po licu i telu. Ipak, to nije bilo dovoljno, pa je otac na kraju nasilja uzeo makaze i ošišao joj kosu.

Devojka se nalazi pod sudskom zaštitom.

Pomenuta muslimanska porodica je u Francusku došla iz BiH 2017. godine, a sada joj sledi suđenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter