Izvor: Tanjug
21.08.2020 u 14:06
0

Broj novozaraženih virusom korona u regionu (PREGLED)

Prema poslednjim dostupnim podacima, u Bosni i Hercegovini zabeležen je najveći porast broja slučajeva korona virusa u regionu, pošto u toj zemlji broj novozaraženih iznosi 334.

Kako javlja Fena, u entitetu Federacija BiH u 24 časa pre poslednjeg preseka stanja na korona virus je testirano 1.240 uzoraka, od kojih je 188 bilo pozitivno, a prijavljena su četiri smrtna ishoda.

U Republici Srpskoj, drugom entitetu u BiH, u istom periodu testirano je 647 laboratorijskih uzoraka, a korona virus je potvrđen je kod 146 osoba, dok su takođe prijavljena četiri smrtna slučaja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, a prenosi Srna.

Prema najnovijim zvaničnim podacima, u Hrvatskoj je zabeležno 255 novih slučajeva korona virusa, a testirano je još 2.397 osoba.

OVO MORATE ZNATI

DAČIĆ PORUČIO: Neka odnos SNS i SPS ostave Vučiću i meni

PORUKA PREDSEDNIKA IZ BATAJNICE: Vojska Srbije pokazala kolika je sila!

PRVI REZULTATI ISTRAGE PORODIČNE TRAGEDIJE: Muž nije bacio ženu sa detetom u Lazarevcu

ISPOVEST VERE MATOVIĆ: Krvavo stečen novac, dok pevamo očevi nam leže u KAPELAMA!

Prema poslednjem preseku stanja u Albaniji, u toj zemlji je u prethodna 24 časa potvrđeno 158 novih slučajeva korona virusa, a četiri osobe su preminule.

U Severnoj Makedoniji su u istom periodu testirana 1.653 uzorka na korona virus, od kojih je pozitivno bilo 118, a tri lica su preminula.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore su od poslednjeg preseka stanja u toj zemlji završile PCR analizu 393 uzorka na korona virus, među kojima je otkriveno 55 novih slučajeva infekcije, a jedna osoba je preminula od posledica oboljevanja od COVID-19, piše podgorička „Pobjeda“.

U Sloveniji se na korona virus testiralo još 1.096 ljudi, od kojih je 38 bilo pozitivno, a od COVID-19 je preminula još jedna osoba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter