Izvor: BSC HAPPY
14.08.2023 u 22:11
0

PUCNJAVA U SARAJEVU: Posle svađe u kafiću taksista ranio mladića!

Čula se pucnjava, pa su policija i Hitna pomoć odmah stigli na mesto događaja.

U sarajevskom naselju Breka večeras je došlo do drame. Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo su potvrdili za medije da su dobili prijavu i da je patrola izašla na teren, kao i da je jedna osoba lakše povređena.

– Trenutno možemo kazati samo da imamo prijavu da je došlo do narušavanja javnog reda i mira. Imamo informaciju da je bila pucnjava. Patrola je izašla na teren – kazali su kratko.

RADNIK KOJI JE ZIDAO ŠILEROVU OTKRIO TAJNU: Čemu je služila BETONIRANA RUPA u koju se silazilo merdevinama

Prema rečima očevidaca čula se pucnjava, pa su policija i Hitna pomoć odmah stigli na mesto događaja. Došlo je i do razbijanja inventara u kafiću, te je navodno jedna osoba povređena.

Kako javljaju lokalni mediji najpre je došlo do tuče na obližnjoj taksi stanici, a onda je taksista Ismir Ramić, od ranije poznat policijskim organima, otišao u kafić i ranio mladića, nanevši mu lakše telesne povrede.

– Jedno lice je povređeno i upućeno je na ukazivanje pomoći  – rekli su ranije iz Operativnog centra MUP-a za lokalne medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter