Izvor: tanjug
03.08.2022 u 13:48
0

PUPOVAC: Jedni govore da je „Oluja“ čista kao suza, dok drugi liju suze

Srpsko narodno veće (SNV) i Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću, održali su danas u opštini Gračac komemoraciju za sve one koji su izgubili život, svoje bližnje, domove i zavičaj tokom i u danima nakon vojno-policijske akcije (VRA) hrvatskih snaga „Oluja“, a predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac primećuje da jedni govore da je „Oluja“ čista kao suza, dok drugi liju suze.

„NIJE SMELO DA DOĐE DO ZABRANE“ Milorad Pupovac ocenio je da „ovo nije mali povod“ i dodao da je reč o osetljivom, traumatičnom i bolnom pitanju!

– Upravo ovde treba reći da jedni govore da je Oluja čista kao suza, a drugi liju suze nad sudbinom čiju su sudbinu odredili upravo ljudi bez suza s jedne i druge strane, iz jedne i druge zemlje – rekao je Pupovac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je na pomenu u selu Deringaju, u neposrednoj blizini pravoslavne crkve Uspenija Presvete Bogorodice, rekao da su se okupili kako bi se setili sveukupnog stradanja, progonstva i razaranja.

Pupovac je rekao da su priče onih koji su ostali i onih kojih su se vraćali jedinstvene i „mnogima nepoznate i od mnogih nepriznate“, prenosi hrvatski N1.

– Znamo da je bilo vremena pre nas i da će biti vremena nakon nas, ali znamo i da je naše vreme i mesto jedino koje ćemo imati i zato treba da ga živimo na dostojanstvo najboljih predaka – naveo je Pupovac.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter