Izvor: Tanjug
11.11.2022 u 22:45
0

Rama kritikovao ponašanje EU tokom pandemije koronavirusa: „Bez Kine, Turske i Rusije ne bismo preživeli pandemiju!“

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas na Pariskom mirovnom forumu da je Zapadni Balkan u vrlo teškim vremenima ujedinjen i da je ostao distanciran od ratova.

Domaćin Foruma bio je predsednik Francuske Emanuel Makron, a na Forumu je bio i srpski predsednik Aleksandar Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pojašnjavajući zbog čega je Zapadni Balkan ujedinjen, Rama je rekao da su balkanske države isto glasale u Ujedinjenim nacijama kada je reč o osudi ruskog napada na Ukrajinu i zaštiti njenog teritorijalnog integriteta.

Rama se osvrnuo i na ponašanje Evropske unije tokom pandemije kovida.

PORUKA ABAZOVIĆA IZ PARIZA „Ako ostanemo kao “crna rupa“ u Evropi, otvoriće se mogućnost da se stvara negativan uticaj, danas možda za Rusiju, sutra za neku drugu stranu!“

„Ponašali su se kao federacija bogatih egoista, jer vakcine nisu delili sa drugima kojima su bile potrebne. Bez Kine, Turske i Rusije ne bismo preživeli pandemiju“, poručio je Rama.

On je dodao da je EU bila zabrinuta zbog kineskog, ruskog i turskog uticaja na Balkanu, ali i da su se ove tri zemlje jedine približile regionu sa vakcinama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter