Izvor: kurir.rs
02.01.2024 u 21:23
0

UHAPŠENI BOSANAC I SLOVENAC: Rekli da prevoze čaj, a pronašli im MNOGO DROGE

Prevozimo čaj za rinfuz, rekao je 32-godišnji slovenački državljanin policajcima na graničnom prelazu Hrvatska Kostajnica.

Mislio je, zajedno s 32-godišnjim suvozačem, inače, državljaninom BiH, da će ući u Hrvatsku zaigravši na „kartu“ čaja, ali im niko od dežurnih službenika tokom granične kontrole nije poverovao.

ZLOČINI NAD SRBIMA U BOSNI BILI JEZIVI: „Žao mi što nemate noževa“ (VIDEO)

Ubrzo su policajci „nanjušili“ da se u vozilu slovenačkih registarskih tablica prevozi droga, tačnije 796,8 grama ekstazija koji je bio namenjen daljoj prodaji, pretpostavlja se za novogodišnje slavlje.

Kuda je droga trebala da bude isporučena, nije poznato.

Dvojac je odmah uhapšen i predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke uz krivičnu prijavu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i promet drogama, a s obzirom na to da je reč o stranim državljanima, za njih je zatražen pritvor jer postoji opasnost od bega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter