Izvor: Tanjug
13.08.2022 u 08:33
0

„S VELIKOM TUGOM I ŽALJENJEM PRIMIO SAM VEST“: Vulin uputio saučešće Adžiću zbog tragedije na Cetinju!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uputio je danas telegram saučešća crnogorskom ministru policije Filipu Adžiću povodom masakra na Cetinju.

MITROPOLIT JOANIKIJE IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICAMA STRADALIH: „Tragični događaj na Cetinju potresa i nebo i zemlju…“

„Sa velikom tugom i žaljenjem primio sam vest o tragediji koja se dogodila na Cetinju u kojoj su mučki stradali nevini ljudi, među njima i deca. U ime Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. U ovim teškim trenucima reči utehe ne postoje, ali hoću da znate da cela Srbija saoseća u bolu Crne Gore i njenih građana“, naveo je Vulin u telegramu saučešća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je zamolio crnogorskog kolegu da porodicama nastradalih prenese izraze saučešća, a povređenima najbolje želje za brz oporavak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter