Izvor: Tanjug
30.11.2020 u 13:17
0

SKANDAL U VUKOVARU! Psovao policajcu „majku četničku“ pa podneo ostavku!

Državni seketar u Ministarstvu branitelja Stjepan Sučić, koji je jutros podneo ostavku zbog incidenta u Vukovaru, jednom od policajaca koji su pokušali da ga legitimišu je psovao „majku četničku“, saopštio je Nacionalni sindikat policije.

OVO MORATE ZNATI

HAOS! TUČA U KOVID AMBULANTI U VALJEVU: PESNICOM POLOMIO NOS vođi tima za testiranje na korona virus

Kandidat SL Milan Radojević pobedio u Severnoj Mitrovici!

DAĆIĆ: Oštra osuda politizacije pandemije!

HOROR U NIŠU: Starica (81) nađena mrtva u dvorištu

NOĆ U BEOGRADU: Lakše povredjen muškarac u udesu u Novom Beogradu

STRAVIČNO U KRALJEVU: Evo šta je policija zatekla u kući nakon što je Dobrivoje otišao u bolnicu i rekao da je popio sonu kiselinu

U saopštenju sindikata, koje je potpisao predsednik Nikla Kajkić, a koje je upućeno premijeru Andreju Plenkoviću i ministru policije Davoru Božinoviću, navodi se da je bilo pokušaja da se ovaj incident zataška, a policajci ponize.

SVE O KORONI

KORONA U VOJVODINI: Registrovano 1.317 novih slučajeva!

PREMINULA HRABRA MEDICINSKA SESTRA: Izgubila bitku sa koronom

DR STEVANOVIĆ UPOZORAVA: Kapaciteta ima dovoljno, ali nisu neiscrpni!

UZBUNA ZBOG KORONE: Zabranjuju se proslave i časovi muzike!

Navedeno je da su Sučić i direktor Memorijalnog centra u Vukovaru Krunoslav Šeremt nakon privođenja u policijsku stanicu nastavili sa narušavanjem javnog reda i mira.

Oni su, navodi se, vređali hrvatske policajce, čak su im i pretili rečima: „Znate li vi ko sam ja i ko smo mi, ostaćete bez posla“, preneli su hrvatski mediji.

Prilikom privođenja pružali su otpor policiji, Sučić je, navodi se, prema njihovim saznanjima dobijenim od osbolja u lokalu, jednom policajcu psovao „majku četničku“ i policajcima pretio da će otići kući po oružje i sve ih ubiti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter