Izvor: BSC HAPPY/SKOPJE1
06.12.2023 u 20:24
1

ŠOK U MAKEDONIJI: Advokat Vanjinog ubice na saslušanju!

Advokat Ljupča Palevskog – Palča, Vasko Stojkov, pozvan je danas popodne u policijsku stanicu na saslušanje, saznaje Skopje1.

Stojkov je pre nekoliko dana izjavio da je Ljupča Palevskog – Palča, glavnoosumnjičenog za ubistvo male Vanje i frizera Panča, svojim vozilom odvezao u Beograd na pregled i da se istog dana vratio u Makedoniju.

Stojkov kaže da tada uopšte nije znao da je Palevski osumnjičen za dvostruko ubistvo.

IZRUČENJE VANJINOG UBICE ZA TRI MESECA: Makedonske vlasti sve pripremile, sada je Turska na potezu

– Nisam znao da je on odgovoran za ubistva 14-godišnje Vanje Đorčevske i 74-godišnjeg Panče Žežovskog. Zamolio me je da ga odvezem u Beograd jer nema vozilo, a nije mogao da ugovori notara da mu prevede vozilo. Nisam znao ništa o ovoj stvari. Znam da je trebalo da ide u Beograd na pregled. Vratio sam se u Skoplje. Palevski mi je rekao da će, ako nije u redu, otići na pregled u Istanbul. Kada sam se vratio, policija me je tražila, pitali su me i onda sam im to rekao – izjavio je Stojkov 4. decembra.

Palevskog je odveo u Beograd 3. decembra, istog dana kada je mala Vanja već ubijena.

Podsetimo, Vanjino telo pronađeno je u nedelju. Za Đorčevskom je policija intenzivno tragala sedam dana, da bi nažalost, bilo utvrđeno da je ona ubijena istog dana kada je i nestala i to oko deset časova ujutru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOK U MAKEDONIJI: Advokat Vanjinog ubice na saslušanju!”

  1. Nice post. I used to be checking constantly this weblog and I’m inspired! Extremely useful info specifically the ultimate phase 🙂 I take care of such info a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and good luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter