Izvor: Blic.rs
22.10.2020 u 02:21
0

SREDNjOŠKOLCI PRELAZE NA ONLAJN NASTAVU: Krizni štab najavio još strožije mere!

Ponovo promene

SAZNAJTE JOŠ…

HOROR U LESKOVCU: Pukao vazdušni jastuk u autobusu, čovek odleteo do krova, REANIMIRAN!

NOVI SAD: Napadač dobro poznat policiji! PLJAČKAŠ I SILOVATELJ!

JEZIVO! HOROR NA SALAŠU! Pronađeno telo u BUNARU!

Sarajevski srednjoškolci će od 23. do 31. oktobra pohađati onlajn nastavu, a ovakvu odluku doneo je Krizni štab Kantona Sarajevo.

Kako je rekao Kemal Beganović iz kantonalnog Kriznog štaba, odluka je donesena iz razloga što veći broj srednjoškolaca koristi javni prevoz gde postoji rizik zaraze od virusa korona.

Napomenuo je da će se postojeće mere protiv pandemije virusa korona striktnije provoditi, a to se pre svega odnosi na maksimalan broj ljudi koji mogu prisustvovati na otvorenim i zatvorenim prostorima.

Predsednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Saudin Sivro je poručio da su škole poslednje koje treba zatvarati zbog povećanog broja zaraženih virusom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter