Izvor:
10.12.2016 u 15:34
0

STRAVIČNA NESREĆA: Voz EKSPLODIRAO, poginuli na sve strane, UNIŠTENO 20 objekata!

Četiri osobe su poginule, a više od 20 je povređeno kada je teretni voz izleteo iz šina i eksplodirao u selu Hitrino na severoistoku Bugarske.

Lokalna policija je saopštila da je je teretni voz prenosio tečni naftni gas (auto-plin).

"Eksplozija je izazvala požar. Ne očekujemo još eksplozija, ali su meštani sela preventivno evakuisani", rekao je Nikolaj Nikolov, šef lokalne policijske stanice, javlja Rojters…Načelnik lokalne bolnice Atanas Atanasov rekao je da je hospitalizovano 23 ljudi sa povredama i opekotinama, prenosi agencija Tass.

U eksploziji i požaru uništeno je i nekoliko objekata. Na gašenju požara i traženju preživelih angažovano je 150 vatrogasaca, a policija istražuje kako je došlo do incidenta.

Tanjug
Foto:Twitter/RT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter