Izvor: Kurir
17.02.2024 u 16:33
0

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Izvučeno beživotno telo mladića, sa prijateljima sleteo u Bregavu

Tokom današnje potrage koji su predvodili timovi Federalne uprave civilne zaštite pronađeno je telo Marka Vukića iz Stoca.

Telo je pronađeno 4.5 kilometara nizvodno od mesta gde je pronađeno vozilo kod separacije – kratko je rekao Ljudevit Marić, portparol MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona, piše Avaz.

Na licu mesta će biti obavljen uviđaj, aobdukcije se očekuje u narednim danima, prenosi Srpskainfo.

Osim timova FUCZ, u višednevnoj, opsežnoj, potrazi korita i obale reke Bregave su učestvovali i članovi ronilačkog kluba Mostar, pripadnika CZ Stolac, DVD Stolac i brojni volonteri.

Podsetimo, telo Filipa Stankovića (20) izvučeno je u utorak iz vozila “džip kompas”, koje je pronađeno u Bregavi, na lokalitetu Pitića brijeg na ulazu u Stolac.

DRAMA U BIJELJINI: Bačena BOMBA na kuću poznatog srpskog političara – EKSPLOZIJA se čula u naselju Pet jezera (VIDEO)

Nesretni Stanković i Vukić su u nedelju naveče bili u jednom kafiću u Stocu, gde im je S. P. dao ključeve od automobila da odu u Vidovo polje. Nažalost, pod još neutvrđenim okolnostima, oni su vozilom sleteli u Bregavu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter