Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
08.01.2024 u 17:46
0

UŽAS KOD SVETOG NIKOLE: Radnik umro od trovanja na farmi svinja, drugom se bore za život

Jedan muškarac je preminuo, a drugom se bore za život nakon što su se otrovali na jednoj farmi svinja u selu Amzabegovo u opštini Sveti Nikola u Severnoj Makedoniji.

Kako javljaju lokalni mediji, jedan muškarac preminuo je od posledica trovanja na samoj farmi, dok je drugi u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u Skoplje.

Prema prvim informacijama, radnici su se otrovali nekom hemijskom supstancom. Na licu mesta su nadležne službe, kao i dežurni tužilac, koji vrše uviđaj.

SEVERNA MAKEDONIJA DOBILA STRANICU: Rano upozoravanje javnosti o nestanku dece

– Slušaj je prijavljen u 11.01 u ponedeljak, a sve se dogodilo oko 10.30 časova. Jedan od radnika farme O. –T. (45) izdahnuo je na licu mesta. Drugi radnik, S. J. (52) je hitno prebačen u bolnicu u Skoplje – saopštili su nadležni.

Telo preminulog radnika predato je na obdukciju, kako bi se rasvetlile sve okolnosti ove tragedije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter